Dashboard voor een simpel overzicht van alle taken

Dashboard
Voor de planner en manager
Overzicht van taken in het systeem die aandacht nodig hebben, zoals:
  • Goedkeuren voor roosters zodat ze gepubliceerd kunnen worden
  • Overzicht van alle te verwerken vrij aanvragen
  • Samenvatting van alle te verwerken uren voor een specifieke week

Voor de medewerkers

De ingelogde medewerker heeft een helder overzicht van verzicht van alle aankomende diensten en de diensten die nog geklokt moeten worden.


Roosters efficient en effectief

online rooster
Snel roosters maken en wijzigen
Roosters snel aanmaken door gebruik te maken van templates. Is de template eenmaal geladen met een bepaalde bezetting dan is het zeer eenvoudig om wijzigingen te maken door diensten te slepen naar andere medewerkers.
Beschikbaar heid en inzetbaarheid direct inzichtelijk
Tijdens het plannen en aanpassen van diensten is het voor de planner duidelijk of een medewerker ervaring heeft voor een specifieke dienst, bijvoorbeeld, bediening heeft niet altijd keuken ervaring...
Vakanties en gewoon het niet inzetbaar van medewerkers is eveneens zichtbaar zodat een planner daar rekening mee kan houden.
Minder fouten door conflicten indicatie
Fouten maken is mensenlijk, zeker als je haast hebt. ONRO helpt met het inzichtelijk maken van mogelijke fouten door deze als conflicten aan te merken. De planner kan dan de nodige aanpassingen maken om een uitvoerbaar rooster te maken.
Overzicht van kosten
ONRO maakt tijdens het roosteren ook meteen de kosten inzichterlijk. Naast efficient roosteren is kosten effectief roosteren ook heel belangrijk.
Op tijd kunnen beginnen met voorlopige roosters
Als planner wil je op tijd beginnen met aanmaken van roosteres. Bij ONRO kan je een voorlopig rooster maken die alleen voor planners en bedrijfsleiders inzichterlijk is. De planner is nogsteeds in controle door de wijzigings rechten te behouden. Indien gewenst kan de rooster ook voor goedkeuring aangeboden worden waarna die meteen verstuurd word naar de medewerkers.
Nog vele andere handige functies........

Uren Akkorderen en Verwerken

Klokken2
Klokken van gewerkte uren dooor medewerkers
Alle diensten die voor een medewerker zijn ingeroosters kunnen geklokt worden. Daarmee geeft een medewerker aan hoeveel uren er werkelijk gewerkt is.
Akkorderen en verwerken van gewerkte uren en afwezigheid
De geklokte uren moeten natuurlijk gecontrolleerd worden op correctheid. Dat doen we door de uren te akkorderen. Als de medewerker de uren nog noet heeft geklokt kan de planner or manager de uren ook zonder tussenkomst van medewerker akkorderen.

Door de uren te akkorderen maakt de planner de uren bechikbaar voor administratie en rapportages zodat alleen correcte uren worden uitbetaald.

Medewerkers kaart om uw medewerkers betand te beheren

Medewerkers
Persoonlijke informatie
Voor elke medewerker is het mogelijk om persoonlijke informatie bij te houden die relevant is voor de functie of nodig is binnen het bedrijf. De informatie is alleen zichbaar voor bevoegden.
Teams Ervaring
Door aan te geven op welke team een medewerker ervaring heeft word de inzetbaarheid van duidelijker tijdens het roosteren.
Contracten
Door middel van de contracten kan ONRO de plus-min uren voor een medewerker bepalen en ook tijdens het roosteren meerekenen wat de kosten zijn van een rooster.
Beschikbaarheid
Een medewerker of planner kan een beschikbaar ingeven waar dan vervolgens tijdens het roosteren rekening mee gehouden kan worden.

Rapportages voor de accountant of eigen administratie

Reports
Rapportages voor verschillende toepassingen
Verschillende soorten rapportages beschikbaar met veel filter mogelijkheden om rapportaage te kunnen aanpassen aan periode en medewerkers.
Exporteren
Alle rapportages kunnen ge-exporteeerd worden in Excel of PDF formaat. Als je iets meer geautomaseerd te werk wilt gaan kan je ook vragen naar onze API integratie mogelijkheden.

Ervaar het nu zelf 30 dagen gratis

Creer nu je eigen ONRO omgeving en rooster geheel vrijblijvend zonder enige verplicthingen